Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Nyár, tenger, hullámvasút!

Lignano Észak-Olaszország egyik legszebb és legmodernebb üdülőhelye, kedvelt úti célja a magyar turistáknak is. Lignano környékén számos látnivaló és szórakozató központ várja az utazókat, így minden korosztály tartalmasan töltheti nyári vakációját ebben a nyüzsgő olasz üdülővárosban.
 


A kisgyerekekkel utazóknak igazi paradicsom Lignano, hiszen számtalan vidámpark és játékpark várja itt a szórakozásra vágyó családokat. A Gulliverlandia egy hatalmas, 40 000 négyzetméter alapterületű szórakoztató komplexum, közvetlenül az Aquasplash aqua park mellett Lignanóban. A park számtalan különféle szórakozási lehetőséget kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az Aquarium részen a tenger mélyének titkaival és csodáival ismerkedhetünk meg; egy tenger alatti, üvegfalú alagúton keresztülhaladva. Lenyűgöző látvány testközelből szemlélni a cápák, tengeri murénák, angolnák és a számtalan egyéb tengeri élőlény mindennapjait. Az Akvárium részlegen emellett nevéhez hűen van pár hatalmas akvárium is, amelyekben színpompás trópusi halak úszkálnak.
 


 

A Vulcano Rapids zónában minden a dinoszauruszokról szól, a történelmi részleg pedig a középkor világába repít minket. Itt akár lovagi tornákon is részt vehetünk! A kisvasútra fölszállva a titokzatos mayák életéről szóló területre utazhatunk, majd meglátogathatjuk a világ híres építményeinek kicsinyített másából álló Gulliver várost. Ha még mindig nem fáradtunk el a rengeteg látnivaló és izgalom közepette, akkor felmászhatunk az újdonságnak számító 60 méteres Panorama Torony tetejére, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Lignanóra és környékére. Ha megéheznénk, akkor a Dragon Tavernában elfogyaszthatunk egy finom ebédet, fantasztikus, sárkányos díszletek között.
 


A Strabilia Luna Park egy klasszikus vidámpark Lignanóban, közel hatvan izgalmas játékkal, a közönség kedvenc hullámvasút és óriáskerék mellett találunk itt vízi dodzsemet, minimotor pályát és különféle tematikus játékokat, mint vadnyugati kaland vagy a horror-ház.
 


A Parco Junior a legifjabb korosztály szórakoztatására jött létre, így ha családdal utazunk és szeretnénk egy kellemes napot szerezni gyerkőceinknek, akkor érdemes ellátogatnunk ide is. A számtalan helyszínen többek közt vízi dodzsem, mini szafari és autóverseny pálya valamint változatos játékokkal felszerelt kalandpark várja itt a kicsiket. Ha mindez nem lenne elég, akkor ráadásul képzett és gyerekszerető animátorok is gondoskodnak az önfeledt szórakozásról. A parkban van több étterem is, ahol direkt a gyerekek igényeire odafigyelve állítják össze az étlapot.

 

www.adriaonline.hu - A napos oldal!