Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Gyere velünk tengeri szafarira!

Jesolo, a népszerű észak-olaszországi üdülőhely a strandolásnál jóval többet tartogat látogatói számára. A tenger szépségét nem csak a gyönyörű, aranyhomokkal borított tengerparton sütkérezve és a hullámok között úszkálva élvezhetjük, hanem számos szolgáltatást nyújtó, kényelmes hajók fedélzetéről is.
 Rendkívül előnyös földrajzi fekvésének köszönhetően Jesolot csodálatos tájak veszik körül, ráadásul az örök kedvenc Velence is gyorsan és könnyen megközelíthető az üdülővárosból. A hajóknál kényelmesebb és élvezetesebb közlekedési eszközt aligha találhatnánk Jesolo környékének felfedezéséhez.
 


Közvetlenül Jesolo tengerpartjáról indul a környező városokba a Moby Dick II névre keresztelt kirándulóhajó. Segítségével rövid idő alatt eljuthatunk Velencébe, Muranoba vagy Torcelloba. Velencét senkinek sem kell bemutatni: a turisták megunhatatlan kedvence, sokadik alkalommal is ámulatba ejti látogatóit. Az öt kis szigetre épült Murano elsősorban üveggyártásáról híres: Velencéhez hasonlatos hangulata miatt Észak-Olaszország egyik gyöngyszeme. Torcello szintén a Velencei-lagúna része. Csendes kisváros, melynek legfőbb látványossága a Santa Maria Assunta Katedrális. Az említett kisvárosokba napi rendszerességgel indulnak a Moby Dick hajók, mégpedig Jesolo legfrekventáltabb tengerparti pontjairól: a Cortelazzo kikötőből, a Piazza Milanoról valamint a Piazza Marconiról. Lehetőség van a jegyek fedélzeten történő megvételére is. A Moby Dick II. hajóin garantáltan feledhetetlen tengeri élmények várnak majd ránk!
 


A jesoloi Új Kikötőből – Porto Turistico Jesoloból – indulnak a Quelveneto hajói, amelyeken minden a vendég kényelmét és biztonságát szolgálja. A Quelveneto elegáns vízi járművei tömör fából készültek, és mivel hosszabb utakra is alkalmasak, étterem és napozóterasz járul hozzá az igazán élvezetes és gondtalan utazásokhoz. A mindössze 2-7 személy szállítására alkalmas hajók rövid kirándulások keretében a Velencei-lagúna kedvelt kisvárosaiba viszik utasaikat, de akár egy néhány órás romantikus vacsora erejéig is élvezhetjük a Quelveneto vendégszeretetét.
 


Az Imbarcazione Orsippa nem csak városlátogatásokat, hanem „tengeri szafarikat” is szervez. Az ötvenes éveket idéző kishajók – igény szerint – halászatra vagy madár lesre szállítják az utasokat a Velencei-lagúna eldugott, érintetlen pontjaira. Ezek a kirándulások a fotózás szerelmesei számára is egyedülálló lehetőséggel kecsegtetnek. Az Imbarcazione Orsippa hajóiról további információt kaphatunk, illetve időpontot foglalhatunk a Via Delle Ninfee 1-es szám alatt, Jesoloban.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!