Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Bulizz velünk Montenegróban!

A kulturális és történelmei látnivalók mellett Budva intenzív éjszakai életéről is messze földön híres. Az üdülőfalut Montenegró első számú buli paradicsomának tartják, ezt a címet pedig nem csupán modern diszkóinak, hanem annak a számtalan zenés bárnak is köszönheti, amelyek között tradicionális rock pubokat és jazz bárokat egyaránt találunk.
 


A zenei kínálat valóban sokoldalú Budván: a tengerparti szórakozóhelyek között biztosan mindenki talál zenei ízlésének megfelelőt, miközben a horvát, szerb és montenegrói slágerekből is ízelítőt kaphatnak a klubok és bárok vendégei.
Egy budvai éjszaka nyitányaként érdemes ellátogatnunk egy autentikus montenegrói bárba, az Old Fisherman’s Pubba. Remek atmoszférájának köszönhetően tökéletes helyszín néhány ital elfogyasztásához és az esti hangulat megalapozásához. Az Old Fisherman’s Pub egyébként egészen bőséges ételkínálattal is rendelkezik, amelyben halételek mellett az olasz és a nemzetközi konyha népszerű fogásait is megtaláljuk. A pub közvetlenül a tengerparton található: ideális kiindulópont Budva többi bárjának és szórakozóhelyének felfedezéséhez.
 


Építészeti kialakításának köszönhetően igazi mediterrán hangulatot áraszt a kimondottan zeneközpontú Casper Bár. A klub két bárpultból és három teraszhelyiségből áll, amelyek körülbelül 300 ember befogadására alkalmasak. Rendkívül színes zenei palettájának köszönhetően a zenerajongók számára igazán élvezetes egy a Casper Bárban töltött éjszaka: a latinótól kezdve az elektro-n keresztül egészen a jazzig számtalan zenei stílust hallhatunk az éjszaka folyamán. A zenéről és a hangulatról helyi és külföldi DJ-k, illetve bizonyos estéken élőben fellépő zenekarok gondoskodnak.
 


 

A budvai éjszakai élet jelképe hosszú ideje a Trocadero diszkó, amely az üdülőhely legnagyobb és legmenőbb szórakozóhelyének számít – immár 1992 óta. A többszintes klub hatalmas, huszonegyedik századi fénytechnikával ellátott tánctérrel, számos bárpulttal, kanapés szeparékkal, valamint étteremmel és lounge bárral rendelkezik. A főszezonban a legnépszerűbb helyi DJ-k és a legnagyobb szerb, horvát és montenegrói zenei sztárok fellépései fokozzák a hangulatot. A Trocadero kétségtelenül Budva első számú diszkója: kihagyhatatlan mindazoknak, akik számára a nyaralás és a bulizás elválaszthatatlan fogalmak.
 

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: