Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Tiéd az éjszaka Hvar-szigetén!

Akik jártak valaha Hvar szigetén, tudják: a városközpont és a tengerpart egyetlen pillanatra sem alszik. Június és szeptember között a nyüzsgés, a pörgés és a féktelen hangulatú bulik jellemzik Hvart, ám a sziget sokoldalúságának köszönhetően azok is megtalálják itt számításaikat, akik elkerülve a legnagyobb tömeget inkább a kisebb, hangulatos bárokat preferálják. Lássuk, mi mindennel várnak Téged a hvari éjszakák!
 


A gyönyörű sziget népszerűségét a fiatalok körében egyértelműen növelte a Carpe Diem klub megjelenése, amely mára Hvar legismertebb és legközkedveltebb szórakozóhelyévé nőtte ki magát. A Carpe Diem elsősorban koktélbárként definiálja magát, mégis ez Hvar legnagyobb partijainak színhelye. Napközben hangulatos chill out zene és kellemes koktélok ringatják el a vendégeket, majd az éjszaka közeledtével egyre gyorsabb ritmusok pörgetik fel a hangulatot. A szórakozóhely hatalmas, mediterrán hangulatú terasza ideális helyszín a naplemente, vagy éppen egy átbulizott éjszaka után a napfelkelte megtekintésére.

 


Ugyanehhez a szórakozóhely-komplexumhoz tartozik az azonos nevű tengerparti klub, a Carpe Diem Beach is. A Stipanska-öbölben található szórakozóhely Hvar városából vízi taxival igazán könnyen megközelíthető. A Carpe Diem Beachen nappal gyümölcsökben dús koktélok, hűs fedett terasz és elringató dallamok várják a klub látogatóit, majd az esti órákban első osztályú vacsorával zárhatjuk a napot. Amikor pedig leszáll az éjszaka, közismert DJ-k gondoskodnak a fantasztikus hangulatról. A Carpe Diem Beach tehát egész nap és egész éjszaka nyitva áll vendégei előtt, kielégítve a relaxációra és a bulira vágyók igényeit egyaránt.
 


A hvari klubok palettájának másik üde színfoltja a Veneranda klub. Az ezerfős befogadó képességű, rendkívül színvonalas szórakozóhely az adriai part legnevesebb DJ-it vonultatja fel a nyári szezonban, és világszínvonalú partikkal büszkélkedhet. A klub egyetlen hátrányaként az igencsak borsos italárakat említhetjük, ezért érdemes a késő éjszakai órákban, a buli tetőfokán érkezni erre a szórakozóhelyre, miután Hvar más – jelentősen olcsóbb – bárjaiban alapoztuk meg a hangulatot.
 


Akik szívesebben kerülik el a tömeget és a dübörgő zenét, Hvar központján kívül, a sziget olyan részein, mint Jelsa, Stari Grad vagy Vrboska számos hangulatos bárt találhatnak, ahol remek alkalom nyílik a hajnalig tartó beszélgetésekre, illetve a kissé visszafogottabb, csendesebb bulikra. Azt tehát bizton állíthatjuk, hogy Hvar klub- és bárkínálata minden igényt kielégít: többek között ettől vált Dalmácia legfiatalosabb és legszínesebb üdülőhelyévé!
 

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: