Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Hol vannak a legjobb strandok? Eláruljuk!

Az egykori kis halászfalu, Rabac jelenleg Horvátország egyik legnépszerűbb üdülőparadicsoma, amely egyaránt ideális úti cél kisgyermekes családok, valamint izgalmas sportolási lehetőségekre és szórakozásra vágyó fiatalok számára. Autentikus isztriai hangulatának, gyönyörű kavicsos strandjainak, a partokat mosó kristálytiszta tengervíznek és a buja mediterrán növényvilágnak köszönhetően Rabac szépsége magával ragad minden ideutazót.

A kis üdülőparadicsom strandjait ráadásul Horvátország legjobbjai között tartják számon: a Maslinica és a Girandella strandok a nagy presztízsű Kék Zászló környezetvédelmi díjat is bezsebelték!A Maslinica a horvát Isztria egyik legkiemelkedőbb minőségű strandja. Rabac turisztikai központjában, elegáns szállodák gyűrűjében fekszik, mégsem csak a hotelvendégek vehetik igénybe a strand területét és annak szolgáltatásait. A strandot buja erdő szegélyezi, amelynek fái a partszakasz egyes területein kellemes árnyékot biztosítanak. A Maslinica mentén a tengervíz teljesen áttetsző, kristálytiszta és hívogató: a strandra megérkezvén alig várjuk, hogy megmártózzunk az azúrkék tengerben.

A Maslinica szolgáltatásai rendkívül sokrétűek és minden igényt kielégítenek: többek között éttermek, bárok és úszómedence teszi igazán kényelmessé az itt tartózkodást. A gyerekek kiválóan felszerelt játszótéren élvezhetik a hosszú nyári napokat, a gyermekmegőrző szolgáltatás pedig néhány nyugodt és gondtalan órát biztosíthat a szülőknek. A sportimádókat szintén elkényezteti a Maslinica: többek között tenisz- és pingpongasztal, strandröplabda pálya, mini golf és vízisí várja az aktív pihenés híveit.Míg a Maslinica ideális családi strand, a Girandella célközönsége nagyrészt fiatalokból áll, akik a napozás és a fürdőzés mellett adrenalin-növelő sport- és szórakozási lehetőségeket is keresnek. A Girandellát egy másfél kilométeres sétány köti össze Rabac központjával, így megközelítése igazán egyszerű. A strand idilli környezetben, elegáns hotelek és gyönyörű erdő szomszédságában fekszik. Míg a Maslinica teljes területén kavicsos talaj található, addig a Girandellán homokos, sziklás és kavicsos partszakaszokkal egyaránt találkozunk. A strand számtalan sportolási lehetőséget biztosít vendégei számára: a kenutól a vízisín át egészen motorcsónakig sokféle hagyományos, illetve extrém vízi sportot kipróbálhatunk. Kiváló szolgáltatásai mellett Girandella tengerparti bulijairól is híres: ez a strand ad ugyanis helyet a Sunrise Fesztivál és a rabaci Nyári Fesztivál house- és techno partijainak.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!