Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Felejthetetlen zenei élmények – nyári koncertek Horvátországban

A 2013-as nyári szezonban több nemzetközileg elismert könnyűzenei előadó is Horvátországba látogat, hogy fantasztikus koncertekkel kápráztassa el a közönséget. Lássuk mi vár ránk az idén nyáron, ha horvát nyaralásunkat szeretnénk összekötni egy felejthetetlen zenei élménnyel!
 A rockzene rajongóinak biztosan nagy örömöt okoz az Iron Maiden koncertje Zágrábban, ahol a Maiden England turné keretében lép fel a legendás zenekar július 31-én. A koncert helyszíne a zágrábi Aréna, jegyek zónától függően 250, 275 és 330 eurós árakon kaphatóak, illetve lehetőség nyílik VIP jegy vásárlására is, ennek ára viszont elég borsos: 600 euró. Zágráb tartogat még egy nagy durranást a nyárra: idén először végre Horvátországban is turnézik a brit zenei élet fenegyereke: Robbie Williams. A koncert a Maksimir stadionban kerül megrendezésre augusztus 13-án. Jegyek változatos árakon, 360 eurótól kezdődően kaphatóak. Az igazán exkluzív élményre vágyó rajongók pedig akár vehetnek VIP jegyet is, és találkozhatnak az énekessel a backstage-ben, ezért az élményért viszont már közel 1200 eurót kell fizetni.
 Természetesen nem csak az ország fővárosa várja fantasztikus koncertekkel a könnyűzenei műfajok rajongóit, számtalan egyéb helyszínen is lesznek érdekes zenei programok. A mexikói zene egyik legnagyobb alakja, a legendás gitárművész Carlos Santana 2013. július 29-én Zadarba látogat, jegyek 275 illetve 450 kunás áron kaphatóak. A latin zene kedvelőinek kihagyhatatlan élmény!
 Az isztriai Pula méltán népszerű úti cél a magyar vakációzók körében is, fantasztikus elhelyezkedése és természeti kincsei, háromezer éves története valamint gazdag kulturális öröksége megérdemelten teszik Horvátország egyik leglátogatottabb városává. Idén augusztusban ráadásul a zenei élet két hatalmas alakja is színpadra lép Pulán. Leonard Cohen augusztus másodikán ad koncertet a helyi Arénában, jegyek 250 és 580 kuna közti árakon kaphatóak. A pörgősebb ritmusok kedvelőire is vár egy fantasztikus koncertélmény, a rock-és blues zene veteránja Joe Cocker augusztus 21-én lép fel, szintén az Arénában. A koncert egyben lemezbemutató is, így azok a szerencsések, akiknek sikerül eljutni a programra, egyúttal megismerkedhetnek az új album dalaival is. A jegyek a Cohen koncertéhez hasonló árakon 250 és 450 kuna közt megvásárolhatóak. A zenei élet két nagy öregje mellett egy igazán tehetséges fiatal előadó koncertje is megrendezésre kerül idén augusztusban Pulában.
A francia zenei élet egyik legprominensebb alakja, az egyre nagyobb nemzetközi sikereket is arató Isabelle Geoffroy, azaz ismertebb nevén Zaz lép fel augusztus 14-én az Arénában. Jegyek 220, 240 illetve 280 kunás árakon kaphatóak.
Mint látható, Horvátország szinte minden nyári hétvégére tartogat egy igazán nagy zenei durranást. Ha Horvátországba utazunk a nyáron, az amúgy is fantasztikus vakációt feldobhatjuk egy különleges koncertélménnyel, így biztosan sose fogjuk elfelejteni horvát nyaralásunkat.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: