Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Mert az éjszaka nem csak alvásra való...

Pula az Isztria fővárosa, így nem meglepő módon éjszakai élete is kifejezetten pezsgő. Így ha nyaralásunk alatt nem csak nappalainkat, hanem éjszakáinkat is szeretnénk aktívan tölteni, akkor Pula ideális úti cél lehet számunkra. A számtalan lazítási és szórakozási lehetőség közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
 


Az elektronikus zene kedvelőnek Pula maga a földi paradicsom, hiszen csak a belvárosban négy nagy klub található: az Aruba, a Zen, a Pjetas Julia és a Monte Serpentine. Az Aruba clubban rendszeresen szerveznek tinidiszkót is este hattól tízig az ifjabb korosztálynak. A Monte Serpentine-ben pedig sokszor kedveskednek különleges rendezvényekkel és fantasztikus akciókkal a vendégeknek. Ha inkább a rockzenét kedveljük, akkor a Rock Club Uljanek a nekünk való szórakozóhely, amely nem véletlenül működik sikeresen immáron 46 éve. A Rock Club Uljanekben a koncertek és klasszikus rockzenei estek mellett szerveznek retro partikat is, a 60-70 és 80-as évek legnépszerűbb slágereivel. A szórakozóhely este tíz és hajnali öt óra között tart nyitva.
 


A belvároson kívül más városrészeken is találhatunk kiváló szórakozási lehetőségeket, például érdemes betérni a The Cube (régebbi nevén Oasis) klubba, ahol a legújabb elektronikus zenék szólnak a bulikon, vagy a hírneves Verudelába, ahol a kiváló zene mellett hatalmas koktélválasztékkal is várják a szórakozni vágyó vendégeket. A Fort Bourguignon egy igazán különleges élményeket ígérő kétszintes szórakozóhely, hiszen egy tizennyolcadik században épült erőd ad helyszínt az elektronikus partiknak. A nagyobb szórakozóhelyek nyáron minden nap nyitva vannak, általában hajnalig tartanak a bulik.
 


Ha nem kifejezetten bulizásra vágyunk a horvát éjszakában, akkor ellátogathatunk a Hotel Histriában található Las Vegas Casinóba és próbára tehetjük szerencsénket. A Las Vegas Casino a szerencsejátékok széles választékával várja a betérőket, 108 nyerőautomata, többféle rulett – és pókerasztal közül választhatunk, ha a Las Vegas Casinóban szeretnénk eltölteni esténket. Egy jól felszerelt bár is a látogatók rendelkezésére áll.
 


Ha nem rajongunk a hatalmas bulikért vagy a szerencsejátékokért és inkább csendesebb szórakozásra vágyunk esténként, akkor érdemes az irányt a Forum és a Katedrális felé venni. Ezen a területen nyüzsgő éjszakai életet találhatunk, számtalan késő éjszakáig nyitva tartó étteremmel, kávézóval és pubbal. Az amfiteátrum környékén is érdemes egy kellemes sétát tenni, ráadásul nyaranta sokszor rendeznek koncerteket, zenés esteket is a csodálatosat kivilágított épületben. Igazán hangulatos estét és éjszakát tölthetünk Pulán, ha beülünk egy finom vacsorára a barátságos éttermek egyikébe, utána pedig megkóstolhatjuk valamelyik ínycsiklandó helyi italkülönlegességet – így például a fekete bort - az egyik szimpatikus pubban, bárban vagy kávézóban.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: