Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Toszkána a testnek és a léleknek…

Toszkánában járva kihagyhatatlan élménnyel ajándékoz meg minket a Terme di Saturnia, Olaszország egyik legnépszerűbb és legelegánsabb wellness-központja. A luxusszolgáltatásokkal büszkélkedő létesítményt nem csak turisták ezrei, hanem a felfrissülni vágyó, az ország minden pontjáról érkező olaszok is látogatják, ami jól mutatja, hogy a Terme di Saturnia nem csupán felkapott és divatos, hanem igazi minőséget képviselő wellness-komplexum. A tenger vonzó közelsége ellenére érdemes tehát a termálmedencéket is kipróbálnunk Itália egyik legromantikusabb és legszebb régiójában!
 A test és a jóllét római istenéről elnevezett Terme di Saturniában töltött órák során úgy érezzük: az egész világ körülöttünk forog! Itt minden a kényelmünket, a testi-lelki jóllétünket és kényeztetésünket szolgálja. A toszkán forrásvíz megszépíti és regenerálja bőrünket, helyreállítja lelki egészségünket. A Terme di Saturniában eljön tehát az idő, amikor végre csak magunkra figyelhetünk, tökéletesen ellazulhatunk – egyszóval újjászülethetünk. Minderről a gyógyító víz mellett szépségkezelések, stressz oldó masszázsok és fitneszterem is gondoskodik.
 A Terme di Saturniában töltött napunkat érdemes a balneoterápiás medence nyújtotta jótékony és egyben rendkívül kellemes kényeztetésekkel kezdenünk. Számos zuhany, vízsugár, vízesés és víz alatti masszázs is a medence részét képezi. A víz, összetételének köszönhetően, elősegíti a sebgyógyulást, eredményesen gyógyítja a sportsérüléseket, a kéntartalmú vízből képződő pára pedig a légutakat is tisztítja.
 A wellness-központ iszapkezeléseit szintén számos okból érdemes kipróbálnunk: a test egészét vagy csak egyes részeit borító iszappakolás a szívbetegségek, a magas vérnyomás, reumás panaszok, és számos bőrbetegség kezelésében játszhat hatékony szerepet. A termáliszapot emellett különböző szépségkezelések alapanyagaként is használják, többek között a cellulitisz vagy az öregedés egyik leghatékonyabb ellenszereként. A Terme di Saturnia iszappakolásai ráadásul az érzékeny bőrűek számára is teljes biztonsággal ajánlottak.

A saturniai kozmetikai kezelések egyik másik „csodaszere” a bioglea nevű algafajta, amelynek hidratáló hatása a világ valamennyi szakértője által elismert. A bioglea-alapú kozmetikai készítmények valamennyi bőrtípus számára megfelelnek, kellemes és diszkrét illatuk pedig aromaterápiás hatással gazdagítja a kozmetikai kezelések által nyújtott élményt. A bioglea-készítményeket helyben, különböző kezelések formájában próbálhatjuk ki, amennyiben viszont elégedettek vagyunk, lehetőségünk van a különböző bőrápoló termékek megvásárlására is, hogy a Terme di Saturniában átélt élményeinket otthoni fürdőszobánkban is felidézhessük.
 A kitűnő wellness-központ Toszkána valamennyi pontjáról könnyen megközelíthető, ugyanis a régió szívében, Grosseto és Orbetello szomszédságában található. Kiváló elhelyezkedése és remek szolgáltatásai miatt mindenképp érdemes ellátogatnunk a toszkán régió első számú spa létesítményébe, hogy hazaérkezésünk előtt testünk és lelkünk egyaránt újjászülessen!
 

www.adriaonline.hu - A napos oldal!