Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Teszteltük - Spina üdülőfalu

Az üdülőfalu a Delta del Po Nemzeti Park részét képező természetvédelmi területen található. A városba beérve táblák jelzik az irányt, így GPS nélkül is könnyen megtalálható. A recepciónál kedvesen fogadják a vendégeket, részletesen megmutatják a kemping térképén, hogy mi merre található, majd egy biciklis segítő odavezeti a vendégeket a mobilházhoz.
 
A mobilházunk otthonosan, tisztán várt minket, mintha nem lett volna ott előttünk senki. A ház alapterülete ugyan kicsi, de mégis kényelmesen el lehet férni a két szobában, melyek modern bútorokkal vannak berendezve. A házhoz tartozik egy fedett terasz is, ami a konyhával egybenyitható. A konyha jól felszerelt, mikro, evőeszközök, edények, tűzhely, poharak, tányérok és egyéb konyhai eszközök is megtalálhatók. A házban van klíma is, ami jól jött a nagy hőségben, mert a nyaralás alatt végig 33-35 fok körül volt a hőmérséklet, így jól esett a strandolás után bemenni a hűvös házba. A klíma távirányítóját érkezéskor lehet igényelni a recepción, 7 €/nap áron.
 A strand 600 m-re található a mobilházaktól. Ez a távolság gyalogosan is könnyen megtehető, hiszen egy árnyékos, egyenes út vezet le a strandig. Akik a kényelmesebb megoldást választanák, reggeltől estig egy kisbusz is szállítja a vendégeket oda vissza. Szünetet egyedül csak szieszta időben, 13:00-15:00 óráig tart. A kemping strandja finomhomokos, a partszakasz ezen a részen nem zsúfolt, így kényelmesen el lehet férni. A strandon napernyők és napágyak is bérelhetők. Napközben animátorok szórakoztatják a strandolókat és a kemping vendégeit. 

Akik a nyaralást csak pihenéssel szeretnék tölteni, el sem kell hagyni a kemping területét, hiszen minden megtalálható, amire szükség lehet. A szupermarketben például egy csomag kenyeret 1 €-ért, ásványvizet 36 centért is vásárolhatunk. A sör egy kicsit drágább mint itthon, 1,40 €-ért lehet kapni fél litert. A szupermarket mellett van egy étterem és bár is. Itt találhatók a medencék és a sportpályák is: kosárlabda, strandröplabda, teniszpálya és focipálya is rendelkezésre áll, a kicsik pedig 2 játszótéren is szórakozhatnak. A kempingben található egy mosoda is.
 


Akik aktívabban szeretik tölteni a nyaralást, nekik kötelező programot jelenthet egy Ravennai városnézés, kb. 35 km-re található az üdülőfalutól. Ravennában szükség lesz a GPS-re, mert a városba beérve rengeteg körforgalmon és kisebb utakon vezet az út a belvárosba. A történelmi városrészben megcsodálhatjuk Ravenna méltán híres középkori emlékeit. A 6 legfőbb nevezetességre együttes belépőt válthatunk, 9,50 €-ért.
 


Akik egy kicsit hosszabb útra is vállalkoznak, azoknak San Marinot nem érdemes kihagyni. A miniállam történelmi városrésze a Monte Titano hegyen található, ahova egy felvonóval könnyen feljuthatunk. Fentről csodálatos kilátás nyílik a környező dombokra és a tengerre, mindemellett a hangulatos szűk utcákban számos üzlet és étterem várja a vendégeket. A tornyokba is érdemes felmenni, ahol egy igazi várban érezhetjük magunkat.
 A bátrabbaknak igazi kalandot jelent a Mirabilandia vidámpark, mely az üdülőfalutól kb. 43 km-re található, Ravennától kicsit délre, ahol egy igazi mesevilágba csöppenünk. A vidámpark 2 legfőbb attrakciója az ISpeed és a Katun hullámvasút, melyekre csak 12 éven felüliek ülhetnek fel, és 110 km/ órás sebességgel száguldanak végig a síneken. A kicsiket is rengeteg játék, körhinta, és gyermekhullámvasút szórakoztatja. A vidámparkban emellett számos attrakciót kipróbálhatunk, a vízeséses zuhatagok közötti hajókázástól az óriáskeréken át a kísértetházig. A belépő 34 €, mely 2 napra szól, hiszen egy nap alatt nem is lehet mindent kipróbálni.
 


Az üdülőfalut minden korosztálynak ajánljuk, azoknak, akik egy csendes, nyugodt pihenést szeretnének, azoknak, akik aktívan szeretik tölteni a nyaralást, és a kisgyermekes családoknak is minden lehetőség adott egy felejthetetlen nyaraláshoz.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!