Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Ettől biztos felmegy benned az adrenalin…

Izgalmas kalandok és életre szóló élmények várják a látogatókat az Emilia-Romagna régióban, Rimini közelében található Mirabilandia élményparkban. Látogatottsági adatok alapján a Mirabilandia számít Olaszország második legnépszerűbb vidámparkjának, amelyhez ráadásul egy karibi hangulatot árasztó élménystrand is tartozik. A park 1992 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Azóta számos tulajdonosváltáson ment keresztül, amelyek hol kisebb, hol nagyobb átalakításokat hoztak a park életébe. Az évek során egyre modernebb, és egyre nagyobb kaliberű vidámparki attrakciók kerültek a Mirabilandia területére, amely ma már 1,7 milliós látogatottsággal büszkélkedhet.

A hatalmas területű – 850 ezer négyzetméteres – élménypark két részre tagolódik: 100 négyzetméteren fekszik a vízi vidámpark, 400 négyzetméteren pedig a szárazföldi élménypark. Lássuk mi minden vár minket a mesés Mirabilandiában!A számtalan vidámparki attrakció között hét hullámvasutat és három vizes attrakciót találunk. A park jelenleg legnépszerűbb hullámvasútja az óriási Katun, amely Európa első számú fordított hullámvasútja. Az 1200 méter hosszú szerkezetbe 360 hurok van beépítve, ami különösen izgalmassá teszi a 110 km/órás sebességű száguldást. Mivel az attrakciót az extrém kategóriába sorolják, csak 12 éven felüliek ülhetnek fel rá.

Hasonló extrém kalandokkal kecsegtet a Columbia, a Discovery, és az Ispeed is, valamint a horrorisztikus Phobia, amely egy egészen extrém kísértetkastélyra emlékeztet. A park egyik legnépszerűbb vizes attrakciója a Niagara, amely egy hatalmas vízesésre hasonlít: 27 méteres magasságról 70 km / órás sebességgel zuhanunk, majd csobbanunk a vízbe. Ezt az attrakciót 12 évnél fiatalabb gyerekek is kipróbálhatják.A Mirabilandia Beach a vidámpark és a strandolás élményét ötvözi. A vízi parkban hétféle attrakciót, illetve medencét próbálhatunk ki. A csúszdák közül a legmonumentálisabb és a legnépszerűbb a Salto Tropical és a Salto del Caribe.
A park vendégei elégedetten tapasztalják, hogy még a legnépszerűbb attrakciók előtt sem kígyóznak végeláthatatlan sorok, és a maximális várakozási idő sosem haladja meg a 15 percet. A Mirabilandia igazán kényelmessé teszi az egész napos ott tartózkodást is, a park területén ugyanis számtalan étterem és kávézó található: az olasz konyhától a kebabon át, egészen a McDonald’s-ig számtalan büfé és étterem közül választhatunk.


Mivel Mirabilandia valamennyi attrakcióját lehetetlen egyetlen nap alatt kipróbálni, a jegyek minden esetben két napra érvényesek. A 150 cm-nél alacsonyabb gyermekek belépője 25, a felnőtteké pedig 31 euróba kerül. A Mirabilandia remek szórakozást ígér az egész családnak, Észak-Olaszországban járva egyszerűen kihagyhatatlan!

www.adriaonline.hu - A napos oldal!