Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Próbáld ki Sibenik legújabb strandját!

Sibeniket méltán tartják Dalmácia egyik legremekebb üdülőhelyének, az idei szezon azonban egy igazán figyelemreméltó változást hoz a város turisztikai életében, ami valószínűleg tovább növeli majd annak vonzerejét. 2012 nyarától ugyanis az ideutazók egy teljesen új, modern és hatalmas területű strandon élvezhetik majd a tengert és a napsütést Sibenik városában.
 A Beach Banj névre keresztelt partszakasz legnagyobb előnye az elhelyezkedésében rejlik: a strand ugyanis mindössze néhány perces sétányira található a város örökké nyüzsgő központjától. A napi program kialakításakor ezentúl nem kell tehát választanunk a strandolás és a városnézés örömei közül, a tengerpartra való utazással töltött idő pedig jelentősen lerövidül: így a nyaralás minden pillanatát kiélvezhetjük!
 


A Beach Banj egy igazi huszonegyedik századi, számtalan szolgáltatást nyújtó, rendkívül elegáns strandnak ígérkezik, ahol minden a nyaralók kényelmét szolgálja. A kellemes parti sétány mentén hívogató kávézók és bárok várják majd a felfrissülni vágyókat. A strandolók kényelméről számos öltöző és zuhanyzó gondoskodik majd, a gyerekek szórakozását pedig játszótér és homokozó biztosítja. A kényelmi szolgáltatásokon kívül számtalan sportlehetőség közül is választhatunk ezen a minden igényt kielégítő strandon: találunk majd ideális terepet a strandröplabdához, nagyszerű kosárlabda-, valamint görkorcsolya pályát, és a falmászást is kipróbálhatjuk, mégpedig ingyenesen! Az új sibeniki strandon ráadásul egy percre sem vész majd el a szemünk elől a város gyönyörű látképe: a partszakaszról ugyanis szépséges kilátás nyílik az óvárosra, és a Világörökség részét képező Szent Jakab Katedrálisra.
 A Beach Banj 2012 nyarától a sibeniki éjszakai élet egyik új központjává is válik majd: szabadtéri mozi és színpad létesül a strand területén, amely koncerteknek és fesztiváloknak ad majd helyet a forró nyári hónapokban. Az élet tehát egy percre sem áll majd meg Sibenik központi partszakaszán!
 


A 12 ezer négyzetméter területű létesítményen, amely egyszerre tölti be a strand és a rekreációs központ funkcióját, jelenleg az utolsó simításokat végzik, a nyári szezon kezdetétől azonban már mindannyian élvezhetjük a Beach Banj szolgáltatásait, és csobbanhatunk a város kellős közepén az Adriai-tenger habjai közé, amire már oly régóta vártunk!

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: