Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Közép-Európa legnagyobb tengerparti bulija

Nem tudod még mivel töltsd el az idei nyarat?
Nem szeretnél otthon ülni, hanem eszméletlen pörgésre vágysz?
Ebben az esetben neked rendezik meg, immár harmadik alkalommal, a Hide out fesztivált Horvátországban, Pag szigetén.
Még van szűk két hónap a parti kezdéséig és az indulás vagy a szállás megszervezéséig. 2013.07.03-án startol a fesztivál, de nem érünk rá ücsörögni a babérjainkon, számtalan elintéznivaló van egy ilyen nyaralás kezdése előtt.
 Nézzük sorban!
Először is, azonnal indulj, és vedd meg a belépőt, különben lemaradsz az év partijáról és nem lesz hová elindulni.
Hogyan készülj?
Szedd össze a barátaidat, és vond ki magad az itthoni teendőidből 3 napra, július 3-tól 5-ig. A fesztivál alatt ugyanis nem lesz időd az iskolán, munkán, felvételin, vagy épp a nyelvtanuláson gondolkodni.
Ha ezzel megvagy, találjátok ki együtt, hogy hogyan tovább. Autóval vagy vonattal, szállodában, apartmanban vagy sátorban, minden csak a költségvetésen múlik.
A legkevesebb gondot a ruhára fordítsátok, hisz elég két fürdőruha egy ilyen jellegű tengerpartos, medencés, elektronikus zenés találkozóhoz.
 A rendezők, a maguk részéről mindent megtesznek annak érdekében, hogy mi a lehető legjobban érezzük magunkat ebben a három napban. Már első alkalommal, 2011-ben is teltházzal futott a rendezvény, azóta pedig, már kezdés előtt elfogynak a jegyek, a nagyobb helyszín ellenére.
De nézzük meg a titkot, és akkor rájövünk, hogy a hatalmas siker egyáltalán nem meglepő.
A hozzávalók Közép-Európa legnagyobb tengerparti bulijához a lehető legnagyobb tengerparti földdarab és annyi elektronikus zenész, amennyi elfér a korábban már beszerzett partszakaszon. A teljes hatás eléréséhez szükség van a környék minden bárjára, akik segítségünkre lehetnek a hangulat fokozásában medencés bulikkal, és varázslatos koktélcsomagokkal. Ha pedig nem lenne elég a sok medence, akkor indítsunk pár party hajót, és használjuk ki, hogy egy szigeten vagyunk.
 Idén 71 fellépőt sorakoztat fel a fesztivál, akik napkeltétől napnyugtáig folyamatosan biztosítják a kiváló hangulatot a tengerparton, a tengerjáró party hajókon és a fesztivál fő rendezvényein egyaránt.
Napközben pedig hosszas lustálkodás helyett a szervezők számos aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a fesztiválra látogatóknak. Bungee-jumpingolhatunk, kipróbálhatjuk magunkat a vízi sportokban, vagy hosszasan elmélázhatunk a bárokban és éttermekben, miközben belemerülünk a fergeteges forgatag minden pillanatába.
Nincs más teendőnk tehát, mint indulni a jegyekért és elkezdeni megszervezni a részleteket, hogy a nyár legforróbb hónapjában az egyik tengerparti bár medencéjében ücsörögve találkozzunk, miközben koktélt szürcsölünk, és élvezzük a napsütést.

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: