Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Echo – A legtrendibb zenei fesztivál Horvátországban!

Az aktív nyári kikapcsolódást keresők számtalan fantasztikus fesztivált találhatnak az adriai régióban. A fesztiválszezont Horvátországban az Echo nyitja Kanegra strandján, Umag üdülőközpontjának közvetlen közelében. Az elsősorban underground zenei műfajokat és előadókat felvonultató program június 6 és 10 között kerül megrendezésre.


Az Echo egy viszonylag újoncnak számító rendezvény a fesztiválok széles palettáján; tavaly tartották meg először, hatalmas sikerrel. Az Echón idén olyan neves nemzetközi előadók teszik tiszteletüket, mint az underground elektronikus világban évtizedek óta sikeresen működő producer és dj Audio Werner, a drum & bass veterán dBridge, az egyedi stílusú olasz származású Davide Squillace, a feltörekvő francia tehetség Lamache, vagy az angol underground klubokban jól ismert James Fox. Ez természetesen csak egy kis ízelítő a fellépők névsorából, összesen hatvan dj gondoskodik a bulizásra vágyók szórakozásáról a fesztivál négy napján át.Három különálló színpadon hallgathatjuk meg az underground és elektronikus zenei élet legütősebb vagy éppen legfrissebb darabjait. A fesztivál szervezői kiemelt figyelmet fordítottak ifjú, a party világba betörni készülő tehetségek bemutatására is, így számtalan érdekes és friss zenei élményt is szerezhetünk az Echón. A fesztivál hivatalosan 2013. június 6-án, csütörtökön délben nyitja meg kapuit és június 10-én hajnali hatkor ér véget. A két strand színpadon minden nap 12 órától hajnali hatig szól a zene, míg a nagyszínpadon este nyolckor lép fel az első előadó. És ez még nem minden, a szervezők party hajókat is indítanak, amelyeken déli 12-től délután hatig tölthetünk kellemes, szórakoztató órákat. A helyszínen számos bár és büfé hivatott a vendégek éhének és szomjának csillapítására, valamint a fesztivál rendelkezik egy saját mini bolttal is, ahol az alapvető élelmiszerek és higiéniás termékek mellett friss gyümölcs és zöldség is beszerezhető.Kanegra partszakasza egész Horvátország egyik legszebb strandja, így fantasztikus helyszínt ad az Echo fesztiválnak. A fenyőerdők árnyéka kellemes hűsölésre csábít, és a látogatók örömmel mártóznak meg az Adriai tenger kristálytiszta vizében is. A szerencsés helyszínnek köszönhetően a saját öböllel és hajókikötővel is rendelkező fesztivál könnyen megközelíthető akár hajóval is Szlovéniából vagy Olaszországból. Ha inkább a szárazföldön utaznánk, akkor Kanegra könnyedén, alig 45 perces autóúttal megközelíthető Pulából és Triesztből is. Kanegrán egy nagy parkoló áll rendelkezésre az autóval érkezők számára, itt akár lakókocsival is lehet parkolni. A fesztiválra jegyek a Trackitdown rendszeren keresztül vásárolhatóak 65 fontos áron. A fesztivált csak 18 éven felüliek látogathatják, ezért mind a jegyvásárláshoz, mind a belépéshez szükséges fényképes személyi igazolvány.
Az Echo egy kihagyhatatlan élmény az underground elektronikus zenei műfajok szerelmeseinek és kellemesen egybeköthető egy fantasztikus horvátországi nyaralással is!

www.adriaonline.hu - A napos oldal!

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: